| Autors |
Ziņojums |
|
|
|
jacex
|
Atbilde saņemta: 18 Jūlijs 2010, 12:24 |
|
|
Pievienojies: 15 Marts 2009, 16:58Atbildes: 498Atrašanās vietas: Rūjiena-Valmiera-Riga(mezhciems) |
IESNIEGUMS Lūdzu uzņemt mani par biedrības „VW GOLF KLUBS” biedru. Ar šo pieteikumu sniedzu ziņas par sevi un citu nepieciešamo informāciju. Esmu informēts un piekrītu, ka mani personas dati tiek apstrādāti biedrības vajadzībām un bez manas piekrišanas netiek izsniegti trešajām personām, izņemot likumos noteiktos gadījumus. 1. Personas dati: Vārds: Jānis Uzvārds: Svīķis Segvārds (nickname): jacex 2. Ziņas par automašīnu: Marka: VW Golf Modelis: MK2 Pirmās reģistrācijas gads: 1988 Dzinējs: 1.8 Valsts reģistrācijas numura zīme: DM 6577 3. Kontaktinformācija: E-pasts: pexis8@inbox.lvTelefons: 28344552 Adrese: Rūjiena, Blaumaņa iela 7 (Rīga, Hipokrāta 3) LV-4240 4. Es uzzināju par klubu: no drauga 5. Mani interesētu dalība šāda veida pasākumos: Labi pavadit 5dienas vakarus un uzklausit zinoshu cilveku domas un apspriesties par un ap auto un moto lietam.. 
Uz augšu
|
|
|
Marchs
|
Atbilde saņemta: 18 Jūlijs 2010, 12:57 |
|
|
"GTM" Kluba biedrsPievienojies: 24 Marts 2006, 17:29Atbildes: 9044Atrašanās vietas: Latvia |
Laipni lūgts! P.s. jaunie dalībnieki - lūdzu aizpildam prfilus mājaslapā - ar bildēm un aprakstiem. Parādam savus auto arī tiem, kas forumu neapmeklē. http://www.vwgolfklubs.lv/?inc=biedri
_________________ Mk IV GTI TDI+
 |
|
|
Uz augšu
|
|
|
_Weldre
|
Atbilde saņemta: 19 Jūlijs 2010, 19:28 |
|
|
Pievienojies: 19 Jūlijs 2010, 18:36Atbildes: 4 |
IESNIEGUMS
Lūdzu uzņemt mani par biedrības „VW GOLF KLUBS” biedru. Ar šo pieteikumu sniedzu ziņas par sevi un citu nepieciešamo informāciju. Esmu informēts un piekrītu, ka mani personas dati tiek apstrādāti biedrības vajadzībām un bez manas piekrišanas netiek izsniegti trešajām personām, izņemot likumos noteiktos gadījumus.
1. Personas dati: Vārds_____Arvis_____________________________________________________________ Uzvārds_______________Veldre_______________________________________________ Segvārds (nickname)_____ _Weldre __________________________________________
2. Ziņas par automašīnu: Marka: _____________VW_____________________________________________________ Modelis:________________GOLF 3_____________________________________________ Pirmās reģistrācijas gads:________10.12.1993_________________________________ Dzinējs: _________________1.9 GTD_____________________________________________ Valsts reģistrācijas numura zīme:_______FL-6771____________________________
3. Kontaktinformācija: E-pasts:__________________Weldre@inbox.lv_____________________________________ Telefons:_______________22350062________________________________________ Adrese:_____________________Rīga, Marsa gatve 4____________________________ LV-__1084______________________________________________________________
4. Es uzzināju par klubu: Internetā:_____google.lv meklējot informāciju par golfiem
5. Mani interesētu dalība šāda veida pasākumos:______jo uzskatu, ka ir labi apvienoties un apmainīties ar info starp vienas grupas interesentiem_______________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________
|
|
Uz augšu
|
|
|
|
|
sniegavirs
|
Atbilde saņemta: 20 Jūlijs 2010, 21:41 |
|
|
Pievienojies: 25 Jūlijs 2009, 23:30Atbildes: 393Atrašanās vietas: Baldone, Rīga |
IESNIEGUMS Lūdzu uzņemt mani par biedrības „VW GOLF KLUBS” biedru. Ar šo pieteikumu sniedzu ziņas par sevi un citu nepieciešamo informāciju. Esmu informēts un piekrītu, ka mani personas dati tiek apstrādāti biedrības vajadzībām un bez manas piekrišanas netiek izsniegti trešajām personām, izņemot likumos noteiktos gadījumus. 1. Personas dati: Vārds MatīssUzvārds RiekstiņšSegvārds (nickname) sniegavirs2. Ziņas par automašīnu: Marka: VWModelis: Golf MKIIPirmās reģistrācijas gads: 1989Dzinējs: 2.0l 16v DOHC MS1Valsts reģistrācijas numura zīme: DR 14523. Kontaktinformācija: E-pasts: sniegavirs@gmail.comTelefons: 28621124Adrese: Baldones nov. , Baldone, "Aizupes" - 1LV- 21254. Es uzzināju par klubu: Par klubu uzzināju internetā ar googles palīdzību meklējot ar domu, ka jābūt kādam Golfistu klubiņam arī Latvijā!5. Mani interesētu dalība šāda veida pasākumos: Vienmēr ir patīkami atrasties cilvēku vidū ar līdzīgu domu gājienu, prieks satikt cilvēkus kuriem pie sirds ir VW markas auto un it īpaši Golfiņi! Tāpēc ļoti labprāt ierastos uz golfkluba saietiem un citiem pasākumiem lai varētu labi pavadīt laiku ar citiem un apmainīties ar kādām labām idejām un ieteikumiem! Protams ir arī interese apskatīt citu biedru golfiņus, ko katrs ir uzlabojis vai izmainijis!
_________________ Nav lēnu Golfu, ir tikai nepareizais motors..
Golf II 2.0L 16V DOHC MS1 |
|
|
Uz augšu
|
|
|
Sergey
|
Atbilde saņemta: 29 Jūlijs 2010, 15:23 |
|
|
Pievienojies: 20 Septembris 2009, 20:17Atbildes: 148 |
Lai kandidētu uz vw golf kluba biedra statusu, Tev: 1. Jābūt vw golf īpašniekam; 2. Jāaizpilda pieteikuma iesniegums: 3. No pieteikuma iesniegšanas pēc iespējas biežāk jāapmeklē kluba saieti. IESNIEGUMS Lūdzu uzņemt mani par biedrības „VW GOLF KLUBS” biedru. Ar šo pieteikumu sniedzu ziņas par sevi un citu nepieciešamo informāciju. Esmu informēts un piekrītu, ka mani personas dati tiek apstrādāti biedrības vajadzībām un bez manas piekrišanas netiek izsniegti trešajām personām, izņemot likumos noteiktos gadījumus. 1. Personas dati: Vārds Sergejs Uzvārds Gerascenko Segvārds (nickname) Sergey 2. Ziņas par automašīnu: Marka: VW Modelis:Golf Pirmās reģistrācijas gads:1994 Dzinējs: 1.8 Valsts reģistrācijas numura zīme:GB-6449 3. Kontaktinformācija: E-pasts:razoom@inbox.lv Telefons:26970856 Adrese:Riga LV-1035 4. Es uzzināju par klubu: Internetā 5. Mani interesētu dalība šāda veida pasākumos: dazhados pasakumos   pirms tam bija VW Golf Cabrio 
Last edited by Sergey on 04 Augusts 2010, 01:24, edited 2 times in total.
|
|
Uz augšu
|
|
|
reimondz
|
Atbilde saņemta: 30 Jūlijs 2010, 10:06 |
|
|
Pievienojies: 19 Jūnijs 2008, 22:24Atbildes: 13Atrašanās vietas: Dobele, Riga, Salaspils |
IESNIEGUMS Lūdzu uzņemt mani par biedrības „VW GOLF KLUBS” biedru. Ar šo pieteikumu sniedzu ziņas par sevi un citu nepieciešamo informāciju. Esmu informēts un piekrītu, ka mani personas dati tiek apstrādāti biedrības vajadzībām un bez manas piekrišanas netiek izsniegti trešajām personām, izņemot likumos noteiktos gadījumus. 1. Personas dati: Vārds Raimonds Uzvārds Berņickis Segvārds (nickname) Berta 2. Ziņas par automašīnu: Marka: VW Modelis: GOLF Pirmās reģistrācijas gads: 2000 Dzinējs: 1.4 Valsts reģistrācijas numura zīme: OT-47 3. Kontaktinformācija: E-pasts: kepa3@inbox.lvTelefons: 29338924 Adrese: Dobeles novads "Galēji" LV- 3732 4. Es uzzināju par klubu: Internetā: X No draugiem vai paziņām:______ Esmu iesaistīts norisēs kopš foruma dibināšanas:______ Citā ceļā:__________________________________________________________________ 5. Mani interesētu dalība šāda veida pasākumos:_____________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ BILDE[/quote]
|
|
Uz augšu
|
|
|
|
|
reimondz
|
Atbilde saņemta: 30 Jūlijs 2010, 10:14 |
|
|
Pievienojies: 19 Jūnijs 2008, 22:24Atbildes: 13Atrašanās vietas: Dobele, Riga, Salaspils |
|
|
Uz augšu
|
|
|
Laurent
|
Atbilde saņemta: 31 Jūlijs 2010, 23:10 |
|
|
"GTM" Kluba biedrsPievienojies: 27 Augusts 2007, 00:40Atbildes: 1510Atrašanās vietas: Rīga |
Sveicinats brālēn...
_________________ Mk4 GTI TDI Exclusiv
Alpine & Zeus |
|
|
Uz augšu
|
|
|
Marchs
|
Atbilde saņemta: 02 Augusts 2010, 01:53 |
|
|
"GTM" Kluba biedrsPievienojies: 24 Marts 2006, 17:29Atbildes: 9044Atrašanās vietas: Latvia |
Laipni lūgtum!
+ lūdzu aizpildiet profilus!
_________________ Mk IV GTI TDI+
 |
|
|
Uz augšu
|
|
|
Raivijs
|
Atbilde saņemta: 04 Augusts 2010, 06:40 |
|
|
"GTM" Kluba biedrsPievienojies: 02 Augusts 2010, 23:31Atbildes: 22Atrašanās vietas: Jelgava |
IESNIEGUMS Lūdzu uzņemt mani par biedrības „VW GOLF KLUBS” biedru. Ar šo pieteikumu sniedzu ziņas par sevi un citu nepieciešamo informāciju. Esmu informēts un piekrītu, ka mani personas dati tiek apstrādāti biedrības vajadzībām un bez manas piekrišanas netiek izsniegti trešajām personām, izņemot likumos noteiktos gadījumus. 1. Personas dati: Vārds - Raivis Uzvārds - Miķelsons Segvārds (nickname) - Raivijs 2. Ziņas par automašīnu: Marka: VW Modelis: Golf mk2 Pirmās reģistrācijas gads: 1989 Dzinējs: 1.8 Valsts reģistrācijas numura zīme: Tiklīdz noskaidrošu pateikšu 3. Kontaktinformācija: E-pasts: killoboy@inbox.lvTelefons: 26060280 Adrese: Jelgava, Druvu - 2 LV- 3002 4. Es uzzināju par klubu: Internetā:___x____ No draugiem vai paziņām:______ Esmu iesaistīts norisēs kopš foruma dibināšanas:______ Citā ceļā:__________________________________________________________________ 5. Mani interesētu dalība šāda veida pasākumos: Visos kuros būs iespēja piedalīšos  
_________________ Low is not a crime... |
|
|
Uz augšu
|
|
|
zmartins
|
Atbilde saņemta: 05 Augusts 2010, 12:33 |
|
|
| Pievienojies: 05 Augusts 2010, 12:24Atbildes: 1 |
1. Personas dati: Vārds: Mārtiņš Uzvārds: Zonenbergs Segvārds (nickname): zmartinjs 2. Ziņas par automašīnu: Marka: VW Golf Modelis:mk3 Pirmās reģistrācijas gads: 1995 Dzinējs: 1.9D Valsts reģistrācijas numura zīme: GF-4633 3. Kontaktinformācija: E-pasts: zmartinjs@inbox.lvTelefons:29663780 Adrese: Liepāja Klaipēdas 69 LV- 3461 4. Es uzzināju par klubu: Atradu vienkarshi google 5. Mani interesētu dalība šāda veida pasākumos: mani viegli pierunat uz visadiem pasakumiem tikai laika jautajums un vai tie ir apvienojami ar darbu
|
|
Uz augšu
|
|
|
golfer3
|
Atbilde saņemta: 10 Augusts 2010, 01:26 |
|
|
| Pievienojies: 13 Maijs 2009, 16:27Atbildes: 7 |
1. Personas dati: Vārds: Janis Uzvārds: Ivanovs Segvārds (nickname): golfer3 2. Ziņas par automašīnu: Marka: VW Golf Modelis:2 Pirmās reģistrācijas gads: 1984 Dzinējs: 1.3 Valsts reģistrācijas numura zīme: ee-3502 3. Kontaktinformācija: E-pasts: golfer3@inbox.lvTelefons:- Adrese: Riga gertrudes iela 4. Es uzzināju par klubu: redzeju uz golfa 5. Mani interesētu dalība šāda veida pasākumos: es gribetu piedalities uz olipmiu varetu aizbraukt.
|
|
Uz augšu
|
|
|
amdown
|
Atbilde saņemta: 15 Augusts 2010, 16:49 |
|
|
Pievienojies: 26 Decembris 2009, 19:05Atbildes: 5Atrašanās vietas: Baldone, Rīga |
IESNIEGUMS Lūdzu uzņemt mani par biedrības „VW GOLF KLUBS” biedru. Ar šo pieteikumu sniedzu ziņas par sevi un citu nepieciešamo informāciju. Esmu informēts un piekrītu, ka mani personas dati tiek apstrādāti biedrības vajadzībām un bez manas piekrišanas netiek izsniegti trešajām personām, izņemot likumos noteiktos gadījumus. 1. Personas dati: Vārds Gatis Uzvārds Gerdts Segvārds amdown 2. Ziņas par automašīnu: Marka: vw Modelis: golf mk3 variant Pirmās reģistrācijas gads: 1997 Dzinējs: 1,9 TDI (AHU motors čipots) Valsts reģistrācijas numura zīme: HG-9384 3. Kontaktinformācija: E-pasts: gatis.ge@inbox.lvTelefons: 29431784 Adrese: "Viesuļi" Baldones l.t. Baldones novads LV-2125 4. Es uzzināju par klubu: Internetā un no draugiem: sniegavirs 5. Mani interesētu dalība šāda veida pasākumos: Būtu interesati piedalīties saietos un pasākumos, kur var iepazīties ar citiem vw golf fanātiem un cienītājiem, kā arī apmainīties ar dažāda veida informāciju par VW golf un citām lietām... 
_________________ vw golf MK3 TDI Variant 120 ZS (217Nm uz riteņiem) |
|
|
Uz augšu
|
|
|
|